Nyåpnet supportavdeling

Brukerne av Conta-tjenestene vil heretter få support gjennom Conta Brukerstøtte AS. 

– Vi mente det var smart å skille denne virksomheten ut fra resten for å kunne gi effektiv brukerstøtte med så høy kvalitet som mulig. Vi skal yte landets beste og raskeste brukerstøtte i vårt segment, og dette steget vil hjelpe oss å nå dette målet, forklarer daglig leder Jonny Lium.

Den nye supportavdelingen holder til i Ålesund, og deler lokaler med regnskapsfører-konsernet Chimaera Gruppen AS.

Ny konsernstruktur

Også Conta Systemer AS og Conta Utvikling AS har blitt skilt ut som egne selskaper under Conta Holding AS, sammen med Conta Brukerstøtte AS. Dette er et ledd i en strategi for å profesjonalisere og forbedre fokuset på de ulike virksomhetsområdene i konsernet.

 

Organisasjonskart

Organisasjonskart: Kjetil Bendiksen.