Conta utvider med fire nye stillinger

Våre support- og utviklingsavdelinger øker bemanningen i Stavanger og Ålesund.

Conta-konsernet øker nå bemanningen med tre nye medarbeidere i Conta Utvikling AS som skal inngå i et nytt IT-team i Stavanger, i tillegg til én ny supportstilling hos Conta Brukerstøtte AS i Ålesund.

Conta Utvikling leverer utvikling og drift av nettbaserte tjenester for alle Conta-tjenestene, mens Conta Brukerstøtte leverer support til tusenvis av kunder og brukere.

Prosjektledere for programvareutvikling

Conta Utvikling AS søker to erfarne utviklere som prosjektledere for programvareutvikling på vår egenutviklede plattform, basert på PHP/MySQL og Javascript/AngularJS/HTML/CSS.

Prosjektlederne skal koordinere programvareutvikling i to internasjonale web- og utviklingsteam. Hovedoppgavene blir å gå gjennom spesifikasjoner med produkteierne, følge opp at utviklerene har nok arbeid og forstår arbeidsoppgavene korrekt, samt kvalitetssikre all programvaren vi bygger.

Arbeidssted: Stavanger.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Teamleder web

Conta Utvikling AS søker en webteamleder med erfaring fra prosjektledelse som skal fungere som bindeledd mellom produkteierne og et lite team av webdesignere og skribenter.

Teamlederen får ansvaret for planlegging og gjennomføring av forskjellige nettsideprosjekter for alle konsernets selskaper, og skal også følge opp innholdsproduksjon, forbedringer og vedlikehold på alle våre nettsider.

Arbeidssted: Stavanger.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Supportmedarbeider, nettbaserte tjenester

Conta Brukerstøtte AS søker en pedagogisk innstilt supportmedarbeider med interesse for regnskap, økonomi, fakturering og som har generelt god kunnskap om web og teknologi.

Supportmedarbeideren skal bistå kunder og brukere av Conta-tjenester med hjelp til både praktiske og teoretiske spørsmål. Arbeidstiden er i hovedsak på dagtid, med noen kortere kvelds- og helgevakter i tillegg.

Arbeidssted: Ålesund.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Spørsmål vedrørende disse stillingene kan rettes til Atle Hansson på hansson@conta.no.