Conta kjøper Nettfaktura.net

Conta Systemer har overtatt den nettbaserte fakturatjenesten Nettfaktura.net

Nettfaktura.net har ligget høyt på søkeresultatene for fakturatjenester i flere år, og har hele tiden hatt god og jevn vekst. På kjøpstidspunktet hadde tjenesten mer enn 26 000 brukerkontoer.

– Oppkjøpet vil øke den aktive brukermassen i Conta Faktura med flere tusen brukere, i tillegg til at det vil gi en økning av den løpende veksten, sier daglig leder i Conta Systemer AS, Jonny Lium.

Alle som ønsker å bli brukere via nettsiden blir nå dirigert videre til Conta Faktura. De eksisterende brukerne vil også få tilbud om å få dataene sine flyttet over til Conta Faktura i første del av 2017, når Nettfaktura.net etter planen blir lagt ned for godt.

– Conta er allerede ledende på markedet for nettbaserte fakturatjenester i Norge, og med dette styrker vi posisjonen vår ytterligere, sa administrerende direktør Jan-Tore Holen i Conta Group AS til de ansatte da han kunngjorde nyheten i forrige uke.