Send tilbud med Conta Salg

Brukerne våre har etterspurt en tjeneste for å sende tilbud og håndtere ordrer. Nå er Conta Salg lansert.

I høst har vi jobbet hardt for å få på plass de siste brikkene til lansering av vår nye tilbud- og ordretjeneste. Conta Salg er et resultat av mange gode tilbakemeldinger fra brukerne våre, som blant annet har etterspurt mulighet for å sende tilbud.

Nå er første versjon lansert og helt klart til å tas i bruk. Vi jobber videre med planen for neste versjon og har allerede mye ny funksjonalitet på blokka, men vi vil samtidig lytte til brukere som registrerer seg fortløpende, slik at vi kan ta med oss enda flere nyttige innspill.

Integrert med Conta Faktura

Conta Salg er selvfølgelig tett knyttet sammen med Conta Faktura, som er flaggskipet i Conta-familien. Dette er noe brukerne våre syntes var veldig viktig å få med i den nye tjenesten.

Kongstanken er at hverdagen skal være strømlinjeformet og så enkel som mulig for de som bruker tjenestene våre, og derfor var det en selvfølge at det skulle være raskt og smertefritt å overføre en ordre direkte til Conta Faktura.

Det er helt gratis å prøve

Tilbud- og ordretjenesten kommer etter at Conta-tjenestene tidligere i år ble flyttet over på ny plattform, som er laget slik at vi kan utvide med ny funksjonalitet og flere nye tjenester i årene som kommer.

Vi har stor tro på at Conta Salg vil være en naturlig del av arbeidshverdagen til mange av våre brukere, og derfor gir vi alle muligheten til å prøve tjenesten helt gratis de første 30 dagene.

Bonustips: Trykk på logoen når du er innlogget i Conta Faktura for å aktivere Conta Salg.